Beskrivelser af afdelingerne her


Birkelunds udearealer.
På Birkelund har vi store fine udearealer med legeplads, trampoliner, sandkasser og egen fodboldbane. Vi har en stor dejlig træterrasse med grill og havemøbler med plads til alle. I Birkelunds have med gamle frugttræer, har vi et stort bål sted og et lille legehus.

birkelund luft
fodbold
hygge i stuen
leg
sommerbillede
voksen og barnehand


Barndomshjemmet
Er et et-plans parcelhus beliggende på den anden side af vejen og rummer 5 værelser, stor spise/opholdsstue med tv, fælles køkken og to toilet/badeværelser. Til huset hører en dejlig have med terrasse og stor græsplæne.

barndomshjemmet
img
img
img
img
img


Bullerupvej
Huset på Bullerupvej er et stort nyere træhus med førstesal, opført i 2010 og beliggende overfor det oprindelige Birkelunds hovedhus. I huset er der 10 værelser, fordelt med 4 værelser ovenpå og 7 værelser nedenunder. På førstesalen er der to toiletter/badeværelser til deling og ligeså er der to fælles toilet/bad i underetagen. Huset rummer desuden en stor lys fællesstue på hver etage, et dejligt køkken/alrum, bryggers og personalekontor i underetagen.

bullerupvej
bullerupvej
img
img
img
img


Lilletop
Ligger på 1 sal i hovedhuset på Birkelund. Afdelingen er hyggeligt indrettet med 5 værelser, fælles spisestue, tv-stue, toilet/ badeværelse og et personalekontor.

img
img
img
img
img
img


Toppen
Ligger på 1 sal i hovedhuset på Birkelund. På afdelingen er der 6 værelser, en stor og hyggelig fællesstue med tv og spiseplads, et stort fælles toilet/badeværelse og et personalekontor. 

img
img
img
img
img
img


Kvisten
Ligger øverst på 2 sal i det store hovedhus på Birkelund. Der er 5 værelser med skråvægge og hyggelig atmosfære. På afdelingen er der toilet/bad m. vaskemaskine, opholdsstue, spisestue og et lille tekøkken til at deling. Derudover er der et personalekontor.

img
img
img
img
img


Kompasset (mor & barn ophold)
Er vores hus for mor/far/barn anbringelser, der blev etableret i april 2016. Afdelingen indeholder 4 små nyistandsatte lejligheder med hver deres te-køkken, spiseplads, toilet/bad og dobbeltseng og baby/barneseng. Til kompasset hører desuden stor lys fællesstue med tv, køkken/alrum med fælles spiseplads, vaskerum og et personalekontor/vagtværelse

kom
kom
kom
kom
kom
kompasset haven


Lejligheden
Er en lille fin etværelses bolig med egen indgang, beliggende i stueetagen på Birkelund. I lejligheden er der eget bad/toilet og separat køkken. I de perioder hvor der ikke bor en ung i lejligheden, anvendes den til diverse besøg og samvær.

lejligheden
lejligheden
lejligheden
lejligheden
lejligheden


Enggården
Beskrivende tekst

demo-maa-slettes

 

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies.